test
2
1
4
3
5
6

За контакти

Къща за гости НЕСТИНАРКА

село ПИСМЕНОВО
Община  ПРИМОРСКO
Обл. БУРГАС
ул.”В.Левски”№2
E-mail: 
nestinarka_pismenovo@abv.bg
Телефони: 
+359 878 102 108, 
+359 878 392 544

Вила Нестинарка

 » 
Вила Нестинарка

Къща за гости Нестинарка

Вила Нестинарка
НЕСТИНАРКА е чудесна, изцяло самостоятелна къща за гости,   предлагаща почивка в Странджа - в китното село Писменово, заобиколено от  зелената гора, на няколко минути с кола до морето. Само седем километра по новия асфалт делят вилата от плажовете на ММЦ - Приморско и Китен.

Условията в къщата са комфортни - за фамилни почивки, приятелски компании, тийм билдинг, за нощуване на любители на лова и велотуризма, и малки фирмени тържества. 
Цената е за цялата къща на ден и зависи от периода, за който се наема. Вижте нашите цени за наемане на нашата къща за гости тук.

Местоположението на НЕСТИНАРКА прави къщата отличен избор за лятна почивка на море, съчетана с прохладата на гората - незабравима ваканция за малки и големи.  В същото време тя е и перфектно място за зимна почивка - сред снежната, но гостоприемна и лесно проходима Странджа.

През лятото НЕСТИНАРКА съчетава морската близост с  прохладата и тишината на гората, вечери край огъня на барбекюто, удобствата на просторния цветен двор - подходящ за детски игри, закътан и безопасен. Много са възможностите за активен туризъм - горски, природозащитен, велотуризъм или оффроуд под дъбовите сенки. Гората на Странджа, добре обособените туристически маршрути ще ви донесат незабравими преживявания.  През зимата нашата къща за гости се отоплява отлично от камина с водна риза и радиатори във всички помещения, а за лятото са монтирани климатици във всички помещения. Ако търсите предимствата на самостоятелната вила или къща, под наем, в Странджа, заповядайте при нас през всички сезони, за вашите почивни дни, уикенд, личен празник или просто среща с приятели.

За ваше удобство е  инсталиран WI-FI, с който .ще сте близо до своите неотложни ангажименти.